• Servicii CAD CAM

  Servicii CAD CAM

  ZW3D | ESPRIT | SPACECLAIM

  Design, editare, configurari sisteme CAM, realizare/personalizare postprocesoare, tehnologii de masinare, optimizare trasee de scula, simulari realistice ale operatiilor pe baza codului G. Toate acestea, impreuna cu creativitatea si suportul nostru, contureaza gama serviciilor CAD-CAM pe care le oferim. Provoaca-ne echipa si cu siguranta vom gasi solutii pentru nevoile tale.

 • Reverse Engineering

  Reverse Engineering

  GEOMAGIC

  Utilizand cea mai puternica unealta de reverse engineering de pe piata, Geomagic Design X de la 3D Systems, putem prelua orice material scanat 3D si sa il transformam in formate CAD parametrizate. Daca nu ai solutii pentru scanare 3D, putem prelua si acest task, oferind acuratete si precizie pentru orice geometrie.

 • Prototipare Rapida

  Prototipare Rapida

  3D PRINT

  Avand la dispozitie o gama mare de tehnologii de printare 3D (SLA, SLS, FDM sau MJP), masinare CNC, sau tehnologii neconventionale (vacuum casting), sau chiar turnare de metale feroase, abordam orice proiect ce necesita realizarea unui prototip, sau a unei serii mici de produse in scopul testarii/validarii, punand la dispozitie in timpi rezonabili modelele dorite, intr-o gama larga de materiale, fie ele plastice, rasini sau metal.

 • Robot Milling

  Robot Milling

  ZW3D | EUREKA

  Bazandu-ne pe o lunga experienta in acest sector, am optimizat o solutie software destinata frezarii cu ajutorul unui brat robot, pentru realizarea de modele de mari dimensiuni, din materiale moi (spume, polistiren, lemn, sau metale usoare). Indiferent de producatorul robotului, sau de complexitatea geometriilor finale, putem configura celula potrivita acestor tipuri de proiecte.