• ZW3D 2022
                           ZW3D 2022 
           

   

  Design Flexibil. Mașinare performantă. Preț imbatabil.

             

  D E T A L I I

zw3d

 • ZW3D CAD Module

  ZW3D CAD Module

  ZW3D CAD aduce capabilitati pentru design'ul de produs, bazate pe un motor puternic de integrare a formatelor CAD de la multiple platforme traditionale, pe un mod de lucru hibrid Solid-Suprafete, pe managementul ansamblurilor, pe unelte inteligente de verificare a modelelor 3D, etc, toate la un pret foarte accesibil.

   

 • ZW3D MOLD Module

  ZW3D MOLD Module

  ZW3D MOLD gestioneaza intregul proces de proiectare a matritelor. asigurand o interschimbabilitate a fisierelor 3D de o inalta calitate, repararea inteligenta modelelor compromise, generarea automata  a suprafetelor de separatie, accesul si integrarea a multiple baze de date cu elemente pasive standardizate de la toti producatorii activi consacrati de pe piata, proiectarea electrozilor, generarea desenelor si schitelor 2D, etc.

 • ZW3D CAM Module

  ZW3D CAM Module

  ZW3D CAM este o solutie completa si accesibila de prelucrare CNC, oferind strunjiri 2 axe, frezari pana la 5 axe, strategii variate de masinare si gaurire pentru realizarea pieselor de inalta calitate, cu operatii optimizate, parametrizate si usor de adaptat oricaror masini de pe piata.