Markforged

Composite 3D Printing

Composite 3D Printing

Rezistenta de care ai nevoie pentru scule, dispozitive sau piese functionale. Proiectate pentru acuratete si construite pentru a supravietui in mediu industrial de productie, imprimantele 3D Markforged iti vor oferi puterea pentru siguranta proiectelor tale.

Detalii

Metal 3D Printing

Metal 3D Printing

Tot ce ai nevoie pentru a trece de la faza de design la repere metalice functionale, in mai putin de 24 de ore, este oferit de sistemul Metal X 3D Printer de la Markforged, care reprezinta o solutie cap-coada pentru prototipuri din metal.

Detalii

Inscrie-te la webinarul lunii iulie (Markforged 3D Software in action!)

      Suntem in masura sa iti oferim cele mai potrivite solutii pentru realizarea de repere functionale, de o inalta calitate, rezistenta mecanica si termica precum si o stabilitate a caracteristicilor fizice, ce le fac foarte potrivite pentru folosirea in proiecte de scule si dispozitive, fie ele de montaj, fixare pentru prelucrari mecanice, sau masuare si control dimensional. Parteneriatul cu Markforged, deschide un orizont ofertant pentru solutiile neconventionale, aplicabile in special in zona industriala de prelucrari mecanice.