CADBro

 

Vizualizeaza fisiere native CAD

Vizualizeaza fisiere native CAD

Cu mai mult de 25 de formate de fisiere CAD suportate de CADBro, poti interactiona cu date 2D sau 3D in formatul nativ al celor mai populare aplicatii CAD de pe piata, fara a achizitiona licentele acestora. In mod special poti deschide si salva fisiere Catia direct in CADBro. Exporta un fisier in formate multiple cu aceeasi usurinta cu care le deschide.

Adnotari 3D

Adnotari 3D

Poti adauga pe modelul 3D cote, tolerante, simboluri, note, acestea putand apoi inlocui traditionalele desene 2D. Poti de asemenea masura diferite informatii ale geometriei deschise, cu doar o simpla comanda. Poti face editari simple si salva modelul ca o noua revizie, intr-unul sau mai multe formate.

Analiza avansata

Analiza avansata

Cu o unealta specializata in CADBro (query & analysis) poti verifica manufacturabilitatea unui produs sau ansamblu, detectand toate erorile in faze preliminare prelucrarii, reducand astfel costurile unui produs nou. Toate informatiile despre greutatea produsului, volum, arii sunt accesibile pentru operatii de ofertare/devizare. Sectiuni dinamice, vederi explodate, animatii ale mecanismelor/ansamblelor, corectarea peretilor, sunt cateva din operatiile pe care le ai la indemana in CADBro.