Hexagon Machine Trainer

Simulator de training  pentru mașini CNC și CMM cu mai multe axe

Hexagona lansat recent cel mai inovativ echipament de instrure pentru operatori si programatori CNC. Echivalentul unui simulator de zbor, in cazul pilotilor de avioane, aceasta solutie, dezvoltata complet de Hexagon, bazata pe noua generatie a aplicatiei NCSIMUL (soft inteligent de simulare) este combinatia perfecta intre software si hardware, eficienta si practica, usor de utilizat, menita sa ajute utilizatorii CNC-urilor sa inteleaga, sa optimizeze si sa testeze proiectele. 

Datorită mașinii modelate cinematic Digital Twin, HxGN Machine Trainer oferă mașini de frezat de la 3 la 5 axe, masini mill-turn și mașini CMM, folosind o simulare realistă. Este o unealta puternica, inovatoare și intuitiva, folosita ca instrument de instruire pentru masinile  CNC și CMM tradiționale.

Situații specifice, cum ar fi coliziuni, repornirile mașinii pot fi simulate pentru a imita proceduri operaționale sau de urgență.
HxGN Machine Trainer îndeplinește pe deplin cerintele tehnice pentru educație și producție in companii, ca instrument sigur de învățare și validare a noi proceduri.

Într-o lume în care tehnic, disponibilitatea competențelor este o provocare din ce în ce mai mare, HxGN Machine Trainer va permite o mai rapidă evolutie pentru noi talente înalte calificate în piața muncii în producție.
HxGN Machine Trainer este o ilustrare perfecta a temei digital Industry 4.0, aplicate la exploatarea atelierului de productie.

In echiparea standard, include instrucțiuni de prelucrare, documente și programe de prelucrare G-code, transfer, pentru a defini direct set-up-urile sculelor in panoul de control, pregătind totul pentru prelucrare.
După prelucrarea virtuală a diverselor lucrări practice, scenarii, studentul va controla reperul creat cu opțiunea  de Metrologie. Rapoartele de Prelucrare și Inspecție vor fi  generate automat, precum și datele OEE ce vor fi disponibile pentru analiză ca parte a procesului de imbunatatire continua.

 

Descarca brosura de aici Download pdf

 

G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713