ZW3D 2023 Lite - Smart Start PROMO

In perioada 20 Octombrie - 31 Decembrie 2022, ii sustinem pe cei care vor sa inceapa o relatie frumoasa cu aplicatia ZW3D 2023 versiunea Lite, cu un discount de 25% pentru prima licenta achizitionata.

Cum functioneaza promotia?

Nimic mai simplu: orice licenta ZW3D Lite 2023 comandata incepand cu 20 Octombrie 2022, va beneficia de o reducere de 25%. Incepand cu a doua licenta, se va aplica un discount suplimentar de 10%, ajungandu-se la 35% din pretul de lista. Astfel, cu 1125 Eur poti primi prima licenta de ZW3D Lite 2023, pe care o trecem in revista aici: 

  • Translator puternic pentru maximizarea utilizarii datelor

    Translator puternic pentru maximizarea utilizarii datelor

    Permite deschiderea fisierelor CAD native ale aplicatiilor consacrate, fara alterarea continutului, punand la dispozitie si unelte moderne de reparare a acestora. De asemenea si salvarea/exportul in diverse formate native sau neutre, este o functie puternica la dispozitia utilizatorului.

  • Modelare hibridă

    Modelare hibridă

    Modelare inovatoare hibridă suprafețe - solide pentru maximizarea flexibilitatii designului. Acest mode de lucru permite utilizatorului sa poata face operații booleene pentru editarea suprafețelor direct pe geometrii solide.

  • Gestionarea ansamblurilor pentru cresterea productivității

    Gestionarea ansamblurilor pentru cresterea productivității

    Instrumentele te pot ajuta să gestionezi ansambluri complexe prin design bidirectional. Poți asambla, gestiona și edita în mod flexibil componentele, poți vedea diferite poziții, actualiza modelele asociate etc.
    Instrumentele de verificare  puternice te pot ajuta să îți asiguri fabricabilitatea proiectului tău.

     

    G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713