SMA ESPRIT vine la pachet cu CAD Designer

Pentru că ești utilizator al aplicatiei ESPRIT CAM, am dori în primul rând să îți mulțumim că faci parte din această comunitate.

Una dintre cele mai de preț preocupări ale noastre este suportul si contractul de mentenanta (SMA).

Oferind actualizări regulate și upgrade-uri ale aplicatiei ESPRIT, vă bucurați de cele mai recente funcționalități, care permit programarea mai rapidă, reducerea timpilor de prelucrare și a ciclurilor, îmbunătățirea și gestionarea mașinilor CNC, precum și adaptarea continuă la evoluția sistemelor de operare actuale.  Aceștia sunt factori decisivi care asigură funcționarea sigură și fiabilă a ESPRIT, punând in valoare tehnologia mașinilor alese pentru prelucrările dumneavoastră.

Punându-vă la dispoziție o experiență extinsă de fabricație inteligentă, pachetul de mentenanta SMA actual include acum si o unealtă foarte performantă pentru operațiile de editare CAD și anume un abonament Hexagon DESIGNER pe toată perioada valabilității contractului. Mai mult decât atât, ca și client SMA beneficiați și de o susținere și suport în folosirea acestei aplicații.

Pregătim în continuare surprize plăcute și utile activității de programare a mașinilor CNC, pe care vi le vom prezenta constant.

 

G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713