Special Spring Offer

Ajutam primavara sa se instaleze cu o oferta speciala pentru Esprit CAM. O ofertă care vine odată cu o licență nouă de Esprit TNG pentru Frezare 3+ axe si Strujnjiri 2+ Spindle si o Turela.

 Contactează-ne pentru o ofertă personalizată nevoilor tale si pe lângă suportul nostru, te vei bucura de această oportunitate, care te va ajuta cu siguranță să simți primăvara cu adevărat.

Poți alege orice configurație Esprit CAM TNG dedicată unei singure mașini (licență Single Post), sau pentru mai multe mașini diferite din parcul tău, fie ele centre de frezare in 3 sau mai multe axe, strunguri cu mai mult de un spindle si o turelă pentru operații mill-turn. Vei primi și post-procesoarele necesare, validate de producătorii mașinilor tale și acces la sesiuni specializate de training la sediul tău, sau online.

Trimite-ne un mail cu câteva cuvinte despre mașinile și nevoile tale la hello[at]logicad.ro și vom fi bucuroși să îți prezentăm soluția ESPRIT CAM, într-o configurație optimă, atât din punct de vedere tehnic, dar și comercial.

Vei avea astfel ocazia să intri într-o comunitate uriașă de utilizatori ESPRIT CAM, să cunoști oameni, exemple cu implementări de succes, să ai acces la know-how și să fii la curent cu cele mai noi tehnologii. 

 

  • Descopera ESPRIT CAM in 5 minute

 

G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713