ZW3D 2022 este disponibil ACUM!

Cu bucurie vă anunțăm, astăzi 14 Aprilie 2021, o nouă versiune importantă a ZW3D!
În ZW3D 2022, ne prezentăm cu o mare realizare în editarea suprafețelor

- continuitate G3 și de asemena am furnizat o mulțime de funcții noi și îmbunătățiri pentru a te ajuta să lucrezi mai rapid și mai abil, cu o mai mare stabilitate.

 ZW3D 2022: Caracteristici CAD - CAM de nouă generație în vârful degetelor tale

ZWSOFT a anunțat astăzi lansarea oficială a ZW3D 2022, cea mai recentă versiune a soluției sale integrate 3D CAD - CAM. Pachet de noi caracteristici și îmbunătățiri, această versiune mult așteptată te va surprinde cu tehnologia de continuitate G3, modulul de proiectare a conductelor și nenumăratele îmbunătățiri care culminează cu o eficiență mai mare de modelare și prelucrare, precum și cu o interacțiune mai prietenoasă.

 

Continuitatea G3 mărește capacitățile de modelare

Echipa ZWSOFT R&D duce capacitățile de modelare la nivelul următor de această dată - generarea curbelor continue G3 este disponibilă în ZW3D 2022. Înseamnă că poți crea curbe mai corecte și puneți o bază solidă pentru crearea suprafețelor cu un nivel de continuitate mai ridicat.

„Această descoperire indică faptul că ZW3D este pregătit pentru a face față cerințelor pentru proiectarea complexă a suprafețelor de înaltă calitate ale produselor de ultimă generație, cum ar fi automobile și avioane.” Managerul de produs ZW3D a explicat că creșterea nivelului de continuitate a suprafețelor facilitează crearea unor produse mai atractive din punct de vedere estetic, dar practice. „În ZW3D 2022, sunteți liber să alegeți opțiunea de continuitate a curbei G3 pentru comenzile utilizate în mod obișnuit, cum ar fi Blend, Point Curve și Modify în schițe și medii parțiale.”

Read more

Satisfacerea nevoilor unor domenii profesionale extinse

Ca soluție 3D CAD - CAM integrată, ZW3D este aplicat pe scară largă în domenii precum proiectarea produselor, proiectarea mecanică, proiectarea matrițelor, fabricarea etc. Cel mai recent ZW3D 2022 abordează și mai mulți profesioniști cu noul său modul de conducte pentru proiectarea echipamentelor de transmisie a gazelor și lichidelor.

Există modalități de rutare flexibile în acest nou modul de conducte, care vă permit să setați nu numai trasee de conducte, ci și diametrul, grosimea și materialul conductelor. De asemenea, acești parametri pot fi aracterizați de specificații sau fără specificații, astfel încât să nu aveți nevoie să faceți tot posibilul pentru a crea și direcționa țevi. Mai mult, puteți crea trasee de conducte prin mai multe mijloace, cum ar fi Drag, Orthogonal, Two Points și Offset. Flanșele, garniturile și reductoarele pot fi adăugate automat; în timp ce direcția de curgere poate fi reglată într-un mod intuitiv.

Read more

O multitudine de noi funcții CAD - CAM pentru a crește eficiența și calitatea

În plus, noile și îmbunătățite funcții CAD / CAM ale ZW3D 2022 vă vor oferi o experiență mai bună în proiectarea și prelucrarea produselor. De exemplu, noua comandă adăugată Flatten vă permite să verificați rezultatele desfășurării tablelor în timp real, astfel, generarea de desene 2D relevante devine mult mai ușoară. Între timp, au fost adăugate noi modele de profilare a traseului de degroșare în operația de prelucrare de degroșare 2D, Detecție plată în operația de prelucrare de degroșare QuickMill etc. Prin urmare, eficiența și calitatea dvs. de prelucrare vor crește remarcabil, așa cum a subliniat managerul de produs ZW3D, „Am adoptat tehnologia multi-threading și am perfecționat algoritmul pentru a face generarea traseului de instrumente mai rapidă în această versiune. Timpul de calcul, în special, este redus cu o medie de 50% și va fi mai evident atunci când utilizatorii prelucrează piese mai mari. ”

Read more

Simulare realistică actualizată a mașinării

Cu caracteristici mai mult decât cele menționate mai sus, ZW3D 2022 va satisface în continuare nevoile 3D CAD - CAM ale diferitelor industrii și profesioniști. Simte-te în largul tău și descarcă ZW3D 2022 și să începe testarea/evalarea gratuită timp de 30 de zile.

Între timp, nu ezita să împărtășești părerea ta. proiectanților și inginerilor din grupul de utilizatori ZW3D!

Read more

Despre ZWSOFT

ZWSOFT CO., LTD. (Guangzhou) este un furnizor de software de inginerie fiabil și inovator, cu produsele sale emblematice ZWCAD și ZW3D.

Angajat să ofere utilizatorilor din întreaga lume experiență de utilizare completă și fără probleme, cu soluțiile sale CAx all-in-one, ZWSOFT a satisfăcut continuu nevoile diverse ale diferitelor industrii, cum ar fi AEC și MFG.

Cu o experiență de peste 20 de ani în industrie, produsele și serviciile sale au fost dovedite de peste 900.000 de clienți din 90 de țări.

Download