Webinar Zyfra MDC-Plus

Te invitam sa te inscrii la webinarul dedicat implementarii Industry 4.0 / IIoT in procesele de fabricatie. Acest webinar își propune să răspundă

la întrebările pe care le aveți despre fundamentele IIoT, arătându-vă capacitățile sale; abordarea eficienței prin tehnologii digitale și puterea de monitorizare în timp real, deoarece datele în timp real înseamnă rezultate în timp real. Vom vorbi, de asemenea, despre hardware, software și servicii esențiale care vă pot optimiza funcționarea în era digitală.


IIoT se referă la reducerea sau eliminarea timpului de configurare, a perioadei de oprire, a deșeurilor de materiale și a costurilor de energie, îmbunătățind în același timp productivitatea angajaților, eficiența mașinilor și resurselor, planificarea întreținerii și timpul de reacție pentru eșecuri. Dar de unde știi că face de fapt toate astea? Cu o soluție integrată precum MDCplus - rapoarte și diagrame personalizabile; urmărirea locurilor de muncă, a pieselor, a personalului, a costurilor, a timpilor de întrerupere și a mult mai mult; oferindu-vă datele brute ale producției dvs., când și unde aveți nevoie.

Un alt element unic al acestui webinar este faptul că nu vă vom spune doar despre beneficiile IIoT, vă vom arăta vouă., folosind un sistem de demonstrații live și online care operează soluția noastră ZYFRA MDCplus; dacă ceva nu este complet clar în teorie, vă vom arăta în practică!

Așadar, înregistreaza-te  și alătură-te pentru IIoT ÎN FABRICATIE și permite-ne să îți arătăm cum va arăta viitorul industriei!
Ai făcut primul pas pentru a cunoaște elementele de bază ale IIoT în fabricația discretă, cu cea mai experimentată echipă MDC din lume - ZYFRA.

Bine ai venit în viitorul industriei de producție - IIoT!

Îți recomandăm să îți manifești curiozitatea și să pui toate întrebările IIoT; ceea ce nu acoperim în prezentare, vom acoperi în secțiunea Q&A.
Te rugăm să trimiți întrebări, comentarii și feedback la:

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it. sau la This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

 

 

G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713