• ESPRIT CAM dark 320x152

esprit-frezare

 • SolidMill

  SolidMill Sistem puternic de programare pentru toate centrele de frezare

  ESPRIT este usor de utilizat si foarte rapid in operatiile de frezare clasica, indiferent de complexitatea acestora, fie ele pentru masini in 2 1/2, sau 5 axe. ESPRIT iti da puterea de a programa orice tip de frezare, adaptat cinemeticii si specificatiilor masinii CNC utilizate.

 • Frezare pentru productie cu centre in 5 axe

  Frezare pentru productie cu centre in 5 axe

  SolidMill Production adauga capacitatea de prelucrare in 5 axe la ciclurile de frezare ale ESPRIT. Programatorul poate folosi pozitionari multiple in sistemul de coordonate local (sau global de lucru), pentru a prelucra oricare din suprafetele piesei. De asemenea indexarea in 5 axe suporta orice combinatie de mese rotative sau capete inclinate, pentru a orienta piesa de prelucrat, in vederea masinarii cu operatii 2 1/2 sau 3 axe, utilizand unul sau mai multe cicluri de frezare ESPRIT.

 • Rotary milling, Conturare

  Rotary milling, Conturare

  Programatorul NC gaseste in ciclul de conturare ESPRIT, un instrument flexibil si puternic pentru o varietate mare de situatii de prelucrare, ideal pentru taierea profilurilor, gauriri, fante, semi-finisari si finisari de pereti drepti sau conici, cu adancimi de taiere constante sau variabile. Nu trebuie decat sa setezi parametrii de aschieresi ESPRIT va citi caracteristicile suprafetei de prelucra si va genera traseul de scula specific oricarei geometrii. Pentru un control ma bun al sculelor, ESPRIT va gestiona miscarile individuale ale acestora, asigurand in acelasi timp controlul fiecarui parametru de aschiere in orice punct al traseului de scula.

 • Programare flexibila in axa B

  Programare flexibila in axa B

  Profitati de puterea si flexibilitatea masinilor Mill-Turn cu axa B, pentru o frezare de mare precizie in 5 axe (atat simultan cat si cu indexare). Controlul complet al celor 5 axe in ESPRIT permite programarea cu usurinta a miscarilor de orice fel ale sculelor de prelucrare, pentru abordarea detaliilor complexe, pentru piese atat din industria medicala, aviatie, utilaje petroliere, dispozitive, sau alte domenii. ESPRIT ofera un control avansat al celor 5 axe prin ciclurile sale de prelucrare incluzand frezarea, gaurirea, canelarea, filetarea, conturarea, prelucrarea buzunarelor, sau finisarea 3D.

 • Restul de materia

  Restul de materia

  Ciclul inteligent de aschiere pentru prelucrarea restului de material al ESPRIT, recunoaste automat operatiile de prelucrare si sculele folosite asociate suprafetei de prelucrare, compara piesa prelucrata cu piesa originala proiectata si efectueaza automat operatiuni de prelucrare specifice ale zonelor in care a ramas rest de material. Programatorul ESPRIT foloseste ciclul de masinare "rest material" pentru a efectua cu usurinta degrosari si pre-finisari cu alegerea optima a sculelor specifice.

 • Gaurire

  Gaurire

  Optimizeaza, sincronizeaza si verifica prelucrarile multi-tasking cu simularea virtuala integrata in pachetul ESPRIT. Simuleaza cu usurinta orice combinatie de operatii de strunjire cu frezare (2-5 axe), cilcuri de strunjire, multi-spindle, sau multi-turela pana la 22 de axe, intr-un singur ecran. Poti vedea lista combinata a tuturor operatiilor de frezare si strunjire cu toate ciclurile asociate acestora. Vei avea o verificare realistica a modului cum piesa esta masinata, eliminand orice potentiala coliziune sau blocaj impreuna cu capacitatea de a misca, copia, edita si sincroniza ordinea operatiilor pentru a minimiza timpii de lucru.