Utilitare Soft

                        
                     
                                                 

Activitatea de proiectare, care include atat partea design de produs cat si masinarea (managementul/controlul si optimizarea acesteia) devine mai usoara si in acelasi timp mai eficienta, atunci cand folosesti aplicatiile potrivite. Nu este tot timpul necesar sa investim in solutii soft generaliste, care fac multe lucruri, insa noi avem nevoi punctuale.

Astfel, pornind de la experienta si de la nevoile noastre si a clientilor nostri, aparute de-a lungul fazelor de proiectare si exploatare, am identificat aplicatii soft utilitare, ce folosesc tehnologii moderne si sunt permanent adaptate oricaror situatii din cele mai complexe.

CARBro si Transmagic sunt unelte exceptionale de deschidere, vizualizare, reparatii, adnotari, PMI si editari simple a formatelor 3D CAD native ale celor mai consacrate solutiii CAD de pe piata.

NCSimul aduce programatorului toate uneltele necesare pregatirii in cele mai mici detalii a operatiilor de masinare, prin vizualizarea codurilor G, simulari realistice ale tuturor operatiilor in regim de lucru, schimbari de masini fara a mai reface operatiile, optimizari majore ale traseelor de scula generate de orice solutie CAM.

CIMCO este utilitarul atat de necesar gestionarii si adaptarii transferurilor programelor catre masinile CNC, culegerii de informatii de la masinile CNC din parc, vizualizarea si editarea profesionista a codurilor G, simulari simplificate ale operatiilor si traseelor de scula.

Toate aceste aplicatii devin unelte indispensabile in ciclul proiectarii si al pregatirii fabricatiei, reducand timpii si implicit costurile de realizare a unui produs.

 

 

 

G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713