CAD

                        
                     

Promovam si sustinem pe piata din Romania 2 aplicatii CAD moderne si puternice, capabile sa ofere solutii fezabile de abordare a oricaror tipuri de proiecte de Design, fie acestea dezvoltate de la zero, fie dezvoltate pe baza unora existente. Am ales ZW3D CAD/CAM si Spaceclaim, tehnologii noi, agile si nu in ultimul rand accesibile, pe care le folosim atat in recomandarile noastre pentru nevoile clientilor, cat si in proiectele lucrate de echipa noastra.

Solicita un benchmark, solicita o licenta de evaluare, implica-ne intr-unul din proiectele tale, cere o oferta personalizata, provoaca-ne si vom fi capabili sa demonstram ce inseamna rezultatul utilizarii acestor aplicatii, prin usurinta de abordare a temelor de proiectare, prin adaptarea la orice conditii de lucru, prin suportul tehnic pe care il oferim, prin sesiunile de training individualizate, prin conditiile comerciale speciale.

Serviciile noastre specializate, bazate pe aceste aplicatii, ne pozitioneaza natural in teme care vin atat din zona de proiectare de produs, automotive, aerospace, advertising sau a serviciilor de pregatire a printarii 3D.

 

 

 

G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713