HELLO

n o i  s u n t e m  L O G I C A D

IF YOU CAD IMAGINE IT, YOU CAM BUILD IT!

 

*Lasa aici adresa de mail pentru a primi noutatile noastre

Despre noi

OAMENI CREATIVI &
VIZIUNE DE PERSPECTIVA

O companie mica, dinamica, nascuta din pasiunea pentru forme a unor entuziasti, care au gasit in CAD/CAM o unealta precisa si prietenoasa ce ne transforma imaginatia in palpabil. Creatie, usurinta exprimarii, satisfactia pasiunii. Suntem in contact permanent cu lumea, cu mediul inconjurator. Ne-o imaginam, o vizualizam, o atingem, si vrem sa o cream. Cu mintea facem orice, apoi unii dintre noi pot pune pe hartie, unii pot modela pornind de la desenul pus pe hartie, iar altii pot asambla si pune in valoare obiectele astfel create. Am acordat o sectiune foarte importanta din activitatea noastra raspunsului la intrebarea "cum e facut ceea ce atingem?", a acestui proces pornit de la imaginatie la produs.

Astfel ne-am propus sa punem la indemana clientilor nostri, solutii cu care acest ciclu sa poata fi parcurs cu usurinta, singura noastra grija ramanand sa dam frau liber imaginatiei. Am adaptat acest concept pentru zilelor noastre si l-am numit “IF YOU CAD IMAGINE IT, YOU CAM BUILD IT!” si de aici a pornit totul: Imaginatie, Schite, Concept, Tehnologie, Produs. Astfel, venim cu o solutie, cu toate uneltele de care ai nevoie, de la desenare pana la realizarea conceptului.

Urmariti-ne

CAD

CAD

Aplicatii CAD puternice, usor de utilizat, competitive.
CAM

CAM

Solutii CAM premium pentru orice tip de masina CNC.
3D PRINT

3D PRINT

Cele mai noi tehnologii de prototipare rapida, adaptate oricaror situatii.
REVERSE ENGINEERING

REVERSE ENGINEERING

Cel mai puternic si complet sistem integrat Scan-to-Solid.
ROBOT MILLING

ROBOT MILLING

Solutie completa de frezare cu ajutorul robotilor.
UTILITARE SOFT

UTILITARE SOFT

Usureaza-ti munca si fa economii folosind cele mai populare si puternice utilitare CAD CAM.
CONSULTANTA

CONSULTANTA

Dezvoltare de produs, Tehnologie, Prototipare rapida, Optimizare, Investitii

TRAINING

TRAINING

Sesiuni personalizate de training specializat, pentru toate aplicatiile CAD-CAM promovate.

  • FreeForm Milling

   FreeForm Milling Masineaza cu usurinta suprafete Free-Form

   Nucleul de prelucrare al suprafetelor NURBS din ESPRIT gestioneaza masinarea cu usurinta a formelor complexe "free-form". Conceput special pentru a raspunde provocarilor 3D din proiectarea stantelor si matritelor, sau a dispozitivelor speciale, ESPRIT CAM ofera un set puternic de unelte si cicluri de prelucrare pentru degrosarile "free-form", masinare "Z-level", precum si prelucrari de finisare in 3 sau 5 axe.

  • Masinare suprafete

   Masinare suprafete "free-form" in 5 axe

   Prelucrarea 3D a pieselor complexe intr-o singura prindere, devine usoara folosind sistemul ESPRIT CAM, care simplifica programarea si asigura verificarea dinamica a codului NC in mod virtual, eliminand astfel nevoia de a rula "in aer" aceste programe pe masini scumpe. pentru operatiile de finisare in 5 axe, ESPRIT ofera o gama completa de optiuni si strategii. Programeaza masina ta in 5 axe utilizand ESPRIT si vei beneficia de o calitate superioara a suprafetelor, o precizie ridicata a pieselor, precum si de intreaga capacitate a masinii, aceasta fiind pusa in valoare la maxim.

  • Degrosarea si finisarea pieselor complexe

   Degrosarea si finisarea pieselor complexe

   Obtineti cu usurinta suprafete de inalta calitate du ciclurile de degrosare si finisare ale ESPRIT.Civlurile de prelucrare 3D ale ESPRIT efectueaza frezari Zig-Zag, Offset si Spiral-Style chiar si in cele mai complexe modele caracterizate de suprafete "free-form". Aveti la dispozitie nou cicluri diferite de semifinisare si finisare cu care puteti duce aceste procese la perfectiune. Puteti utiliza un ciclu pentru a finisa intreaga piesa, sau defini limitari pentru folosirea celor mai potrivite cicluri si stiluri specifice pentru zonele delicate.

  • Prelucrari Z-level

   Prelucrari Z-level

   Ciclul de prelucrare Z-level al ESPRIT, mentine automat o incarcarea constanta pe scula, pentru trasee de scula de mare viteza, pentru btinerea de suprafete netede. Atunci cand se creaza o operatie de finisare Z-level, exista optiunea de a prelucra intreaza piesa, sau de a aborda doar zonele orientate intr-un anume fel. la prelucrarea intregii piese, se pot folosi scule diverse, in functie de orientarea suprafetelor, combinand operatii de degrosare cu cele de finisare.

  • Restul de material

   Restul de material

   Puteti automatiza indepartarea restului de material, ramas in zonele greu accesibile ale piesei, pentru a minimiza munca, folosind cicluri special gandite pentru astfel de prelucrari. ESPRIT monitorizeaza restul de material dupa fiecare operatie, evidentiindu-l si folosind informatia pentru a genera un numar optim de noi treceri ale sculei/sculelor, pana la eliminarea in totalitate a acestuia. Puteti alege intre ciclurile puse la dispozitie in acest sens, aplicabile zonelor cu rest de material, selectate automat.

  • Masinarea oricaror modele 3D

   Masinarea oricaror modele 3D

   Toate ciclurile de masinare "free-form" ale ESPRIT sunt optimizate pentru masinarea oricaror tipuri de repere 3D (obisnuite sau neregulate) fie ele suprafete, solide sau modele STL, indiferent daca au fost sau nu prelucrate anterior, putand fi preluate ca semifabricat. Toate operatiile de prelucrare se refera doar la adaosul de material pentru obtinerea configuratiei finale a pieselor, rezultand o prelucrare optimizata, reducerea timpulor de masinare, eliminarea miscarilor in gol, precum si cresterea duratei de viata a sculelor.

  • Simulare si Verificare

   Simulare si Verificare

   Vizualizati exact ce se intampla la masina inainte de a produce span, in mediul complet de prelucrare care include masina CNC, dispozitivele de prindere, stocul de material, sculele de prelucrare, toate intr-o grafica solida, dinamica. Miscarile masinii sunt afisate in timp real, oferind o verificare incredibil de precisa a intregului proces de prelucrare. Folosind modulul de inspectie al ESPRIT, se poate compara cu usurinta piesa prelucrata cu cea proiectata astfel incat sa se asigure acuratetea reperului final. Imaginile realistice permit vizualizarea piesei, ca si cum aceasta ar fi tinuta in mana.

  News

  Sustinem impreuna cu ZWSOFT

  Sustinem impreuna cu ZWSOFT

  Pe măsură ce COVID-19 evolueaza pandemic, sănătatea și starea ta de bine au atins adânc inimile noastre. În același timp,

  Mai mult

  ZW3D 2020 Webinar

  ZW3D 2020 Webinar

  Pe 14 ianuarie va incepe o serie de 3 sesiuni de prezentare a noii versiuni ZW3D 2020, tinute de 3 specialisti, cu mare experienta CAD/CAM, pe platforma YouTube.

  Mai mult

  Webinar Zyfra MDC-Plus

  Webinar Zyfra MDC-Plus

  Te invitam sa te inscrii la webinarul dedicat implementarii Industry 4.0 / IIoT in procesele de fabricatie. Acest webinar își propune să răspundă

  Mai mult

  ESPRIT Summer Promo

  ESPRIT Summer Promo

  Promotia de vara de la ESPRIT CAM aduce un discount semnificativ odata cu deciziile luate in aceasta perioada.

  Mai mult

  Profit Turning

  Profit Turning

  ESPRIT CAM - Profit Turning

  Tactici inteligente de strunjire folosite de ESPRIT CAM, pentru reducerea timpilor de prelucrare si protejarea sculelor.

  Mai mult

  Profit Milling

  Profit Milling

  ESPRIT CAM - Profit Milling

  Tactici inteligente de frezare folosite de ESPRIT CAM, pentru reducerea timpilor de prelucrare si protejarea sculelor.

  Mai mult

  Ne intalnim la MetalShow-TIB 2019

  Ne intalnim la MetalShow-TIB 2019

  Asa cum ne-am obisnuit, si anul acesta vom avea ocazia sa ne intalnim la evenimentul devenit traditional, MetalShow & TIB.

  Mai mult

  Valentine's Day cu ZW3D

  Valentine's Day cu ZW3D

  Nu este nici un secret ca trandafirul este cea mai oferita floare de Valentine's Day.

  Mai mult

  Solutiile noastre se bazeaza pe

  ESPRIT CAM

  Cea mai versatila aplicatie CAM, capabila sa controleze orice tip de masina CNC, dublata de suportul nostru pentru personalizarea aplicatiei, prin configurarea postprocesoarelor specifice conditiilor de lucru.

  ZW3D CAD/CAM

  Raportul cel mai bun pret/calitate: o aplicatie moderna si capabila sa ofere toate uneltele necesare unei modelari CAD, CAM performant integrat, suport specializat, training si un pret imbatabil

  CIMCO

  Toata suita de aplicatii utilitare pentru prelucrari CNC, fara de care gestionarea activitatilor de masinare din sectie devine dificila.

  SPACECLAIM

  Tehnologii moderne, viteza, versatilitate si adaptabilitate la cele mai complexe proiecte CAD, indiferent ca sunt pornite de la zero, sau continuarea unora din alte medii CAD.

  GEOMAGIC

  Proiectele de Reverse Engineering, rapoartele controlului dimensional digital, sau pregatire print-urilor 3D, au o unealta perfecta in aplicatiile Geomagic de la 3D Systems.

  CADBRO

  Utilitar CAD prietenos, specializat in deschiderea oricaror formate 3D CAD native ale aplicatiilor clasice de pe piata, cu posibilitatea efectuarii de operatii simple de editare, la un pret imbatabil.

  • Dorin

   Co-fondatorul, - Iti deschide usa de la Logicad, te masoara, te cantareste, te asculta, croieste si te invita sa ne spui doar culoarea. Restul e pasiune!

   hello[at]logicad.ro

  • Cristi

   The Inginerul - Sursa solutiilor proiectelor tale, pregatit tot timpul cu o optimizare chiar si a recomandarilor pe care ti le ofera gratuit. Fa-ti-l prieten!

   support[at]logicad.ro

  • Emanuel

   Creative Director - Formele sunt pasiunea lui. Formele il ajuta sa se exprime. Formele il fac fericit. Formele ne fac vizibili!

   eg[at]logicad.ro

  • Vasile

   Lead Developer'ul - Stie pe toata lumea din lume, cu toate nevoile; omniprezent si oricand cu o oferta pregatita. Chiar acum te suna!

   hello[at]logicad.ro

  • Stef

   Profu' - Sa ai creionul ascutit si radiera, pentru ca are multe sa te invete. ESPRIT CAM pentru toata lumea buna!

   training[at]logicad.ro

  • Alex

   The Inginerul 2.0 - Functioneaza in Silent mode, cu o mana in forma de brat de robot si cu cealalta manuind mouse-ul (tau).

   support[at]logicad.ro

  • Eugen

   Minitehnicus'ul - Pentru ca nu stie sa deseneze si nici sa picteze, printeaza totul in 3D.

   Doar asa ne intelegem!

   3d[at]logicad.ro

  • Carmen

   Graphic Design - Adunari, scaderi, intersectii si extractii cu cele mai atragatoare Non uniform rational B-Spline's

   hello[at]logicad.ro

  • Rox

   Business Development - Ati auzit de cei 7 pitici? OK, ea nu e Alba ca Zapada, ea este cei 7 pitici. iar Alba ca Zapada traieste fericita undeva cu printul ei. Roxana munceste pe branci, zi lumina, sa faca la toti viata mai buna (cu Logicad).

   rt[at]logicad.ro

  • Anca

   Marketing & Comunicare - cea mai buna din lume sa iti spuna povestea noastra. Are si pistol!

   mk[at]logicad.ro

  • Bono

   Security - Ne rezervam dreptul de a ne alege clientii. Apoi ne jucam.

  • Dorin
  • Cristi
  • Emanuel
  • Vasile
  • Stef
  • Alex
  • Eugen
  • Carmen
  • Rox
  • Anca
  • Bono

  Esti gata sa lucrezi cu noi?
  Trimite o solicitare acum

  • HELLO[at]LOGICAD.RO
  • +40 373 780 087