Parteneriat UPB - ESPRIT CAM

Sunetm mandri sa anuntam un valoros parteneriat incheiat cu Departamentul TCM al Facultatii IMST

din Universitatea Politehnica Bucuresti, in baza caruia Logicad a pus la dispozitia studentilor si a cadrelor didactice cele mai noi tehnologii CAM dezvoltate de firma americana DP Technology, producatoarea solutiei software ESPRIT CAM. Astfel, cu sprijinul domnului Decan Prof. Cristian Doicin si a domnului profesor Tom Savu, s-au pus bazele unui centru de training specializat, ce are la baza un pachet de 30 de licente ale ultimei versiuni a aplicatiei ESPRIT CAM.

Acest centru va fi nucleul de dezvoltare personala pentru studentii Facultatii IMST, care vor fi sustinuti de specialistii Logicad sa inteleaga si sa se adapteze celor mai diverse solicitari din domeniul tehnologiilor de prelucrare a metalelor. Centrul de training se va adresa atat zonei didactice, cat si celei industriale, fiind pregatit pentru scolarizari personalizate ale tuturor utilizatorilor aplicatiei ESPRIT CAM. Aici vor putea fi dezvoltate proiecte noi, tehnologii, postprocesoare, care vor beneficia de sustinerea noastra spre a fi implementate.

De asemenea, planurile de dezvoltare ale acestui centru vor continua cu aplicatii noi, specifice acestui domeniu, polarizand astfel interesul celor preocupati de gasirea si optimizarea solutiilor de masinare CNC.

G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713