ESPRIT CAM intra in familia HEXAGON

Hexagon AB, lider global în senzori, software și soluții independente, a anunțat pe 29 octombrie achiziția DP Technology, lider în dezvoltarea și distribuția de soluții CAM.

Soluția emblematică a tehnologiei DP, sistemul ESPRIT CAM este o soluție inteligentă de fabricație care poate fi utilizată pentru orice proces de prelucrare, susținând orice tip de mașină CNC, oferind programare, optimizare și simulare CNC de înaltă performanță pentru o gamă largă de procese de fabricație de precizie.

ESPRIT CAM, binecunoscut pentru codul G (toolpath) optimizat de mașină, needitat, folosește o platformă digitală de simulare pentru a modela piese finite, scule și mașini CNC. Algoritmii bazați pe inteligența artificială (AI) elimină introducerea manuală a datelor și prezic foarte realist la ce să ne așteptăm în atelier. Ca urmare, programarea devine mai simplă, durata de viață și utilizarea dispozitivului cresc, timpul de ciclu scade și eficiența se îmbunătățește.

Ca partener in România al DP Technology, Logicad Solutions are mai mult de un deceniu de experiență în sistemul ESPRIT CAM. În acest timp, o multitudine de companii au achiziționat sistemul, iar Logicad Solutions a construit postprocesoare personalizate pentru aceasta platformă, maximizând eficiența producției acelor clienți.

Hexagon este un investitor profesional extrem de intensiv în capital. Din această achiziție, ne așteptăm ca dezvoltarea ESPRIT CAM să treacă la un ritm și mai mare. În viitorul apropiat, ne așteptăm la apariția unor noi tehnologii inovatoare și la integrarea unor soluții suplimentare deja existente în portofoliul Hexagon în sistemul ESPRIT CAM. Per ansamblu, odată cu achiziția, ESPRIT, ar putea începe o traiectorie de creștere și mai puternică.

Fondată în 1982, DP Technology, cu sediul în California, are 260 de angajați în 27 de locații din întreaga lume. De asemenea, are o rețea de 130 de reprezentanți în 44 de țări, oferind ESPRIT CAM vizibilitate și experiență la nivel mondial. D.P. Tehnology va opera în cadrul diviziei Hexagon Manufacturing Intelligence.

Hexagon este lider mondial în senzori, software și soluții independente, utilizând date pentru a crește eficiența, productivitatea și calitatea în aplicații industriale, de fabricație, infrastructură, securitate și mobilitate.

Hexagon are aproximativ 20.000 de angajați în 50 de țări și are vânzări nete de aproximativ 3,9 miliarde EUR.

D.P Technology este un inovator cu un accent puternic pe crearea de soluții de fabricație mai inteligente, bazate pe date. Astfel, combinat cu portofoliul nostru existent de software de fabricație, ne întărește poziția de lider în soluțiile CAM, în special procesele de fabricație CNC, și accelerează dezvoltarea ofertei noastre Smart Manufacturing. ” A spus Ola Rollén, președinte și CEO Hexagon.

În plus, D.P. Echipa de tehnologie a construit relații de lucru excelente cu principalii producători de mașini-unelte și alți experți în tehnologie de fabricație, ceea ce se dovedește neprețuit pentru noi.

G-8BKXFGFVXZ GTM-5QCLS8M 3364233713