• ESPRIT CAM dark 320x152

esprit-multitasking

 • SolidMillTurn

  SolidMillTurn Eficienta MultiTasking

  Masinile unelte Multi-Tasking care au capabilitati de frezare, strunjire si gaurire sunt din ce in ce mai populare in prelucrarea metalelor. Aceste masini complexe permit producatorilor sa efectueze simultan operatii de frezare si strunjire, atat pe partea din fata, cat si pe partea din spate a unui reper, dintr-o singura prindere. Aceste masini reprezinta un un enorm potential pentru rentabilitate, dar vin si cu provocari inerente de programare datorita complexitatii acestora. Sistemul CAM este un factor cheie pentru succesul proiectelor realizate pe masinile multi-tasking, reprezentand o alegere critica ce determina productivitatea maxima a masinii si punerea ei in valoare.

 

 • Pachet software dedicat

  Pachet software dedicat

  Esprit ofera o abordare noua, moderna pentru rezolvarea problemelor care pot aparea cu programarea masinilor complexe Multi-Tasking, cum ar fi scrierea post-procesoarelor specifice acestor masini, si definirea acestora pentru acuratetea prelucrarilor. Imaginati-va programarea masinii cu o solutie CAM completa, preconfigurabila, dezvoltata in stransa colaborare cu producatorul masinii si testata extensiv la nivel de fabrica. Pachetul special dezvoltat al ESPRIT CAM este rezultatul final al unei colaborari cu constructorii de masini, care pune in valoare maxima potentialul utilajului multi-tasking.

 • Masinare Multi-Tasking

  Masinare Multi-Tasking

  ESPRITofera un mediu de programare integrat, conceput special pentru masini CNC Multi-Tasking. Acesta suporta orice configuratie si combinatie de operatii de frezare cu strunjire sau gaurire, independente, sincronizate sau sincrone, utilizand orice configuratie a axelor A, B, C, X, Y si Z. Cele 5 nivele de functionalitate ale ESPRIT pentru prelucrarile in 2-5 axe, suporta in intregime nevoile utilizatorului de masini Multi-Tasking incluzand frezarea cu prelucrarea simultana in 3 si 5 axe.

 • Programare flexibila in axa B

  Programare flexibila in axa B

  Profitati de puterea si flexibilitatea masinilor Mill-Turn cu axa B, pentru o frezare de mare precizie in 5 axe (atat simultan cat si cu indexare). Controlul complet al celor 5 axe in ESPRIT permite programarea cu usurinta a miscarilor de orice fel ale sculelor de prelucrare, pentru abordarea detaliilor complexe, pentru piese atat din industria medicala, aviatie, utilaje petroliere, dispozitive, sau alte domenii. ESPRIT ofera un control avansat al celor 5 axe prin ciclurile sale de prelucrare incluzand frezarea, gaurirea, canelarea, filetarea, conturarea, prelucrarea buzunarelor, sau finisarea 3D.

 • Strunjire, Frezare, Gaurire

  Strunjire, Frezare, Gaurire

  Elibereaza functionalitatea masinii tale Mill-Turn, folosind capabilitatile de prelucrare in axele C si Y ale ESPRIT'ului care combinand strunjirea, frezareasi gaurirea intr-un singur cod G. 5 nivele de functionalitate in prelucrarile cu axa C si Y ofera suport pentru intreaga gama de masini multi-tasking. Poti alege intre frezarea contururilor, taierea profilelor, prelucrarea buzunarelor sau o varietate larga de cicluri de gaurire. Ai acces la operatii de frezare in 2 1/2 axe pe strung, folosind axele Z, X si C sau Z, X si Y.Decuparea si gaurirea incrucisata devin usoare atunci cand puteti aborda buzunare sau gauri folosind miscarea axei C. De asemenea pentru frezarile in axa Y, ESPRIT iti pune la dispozitie un set extins de cicluri de frezare.

 • Sincronizare si verificare completa

  Sincronizare si verificare completa

  Optimizeaza, sincronizeaza si verifica prelucrarile multi-tasking cu simularea virtuala integrata in pachetul ESPRIT. Simuleaza cu usurinta orice combinatie de operatii de strunjire cu frezare (2-5 axe), cilcuri de strunjire, multi-spindle, sau multi-turela pana la 22 de axe, intr-un singur ecran. Poti vedea lista combinata a tuturor operatiilor de frezare si strunjire cu toate ciclurile asociate acestora. Vei avea o verificare realistica a modului cum piesa esta masinata, eliminand orice potentiala coliziune sau blocaj impreuna cu capacitatea de a misca, copia, edita si sincroniza ordinea operatiilor pentru a minimiza timpii de lucru.